Passar även på att be om ursäkt

07 september 2011

Som man kanske anar har jag en liten stund över att skriva lite i bloggen. Lovar er att en liten nyfödd krabat hemma som inte riktigt vill sova är sysselsättning så det räcker och blir över. Nu sover dock både sonen och mamman en stund. Tror båda behöver ladda sina krafter inför kommande natten.

Men det jag vill be om ursäkt för är de kommentarer jag fått men helt och hållet missat att både svara på och visa för alla. 99% av gångerna jag skrivit här på bloggen har det varit via min mobiltelefon och det gjort att jag helt enkelt inte sett kommentarerna. Inte heller har jag fått något mail om det. Ska bli ändring.
Så ni som kommenterat sorry helt enkelt. :)

2 kommentarer: (+add yours?)

Dalkullan sa...

Stort grattis till sonen!
Vilken känsla va?

Jag har följt din blogg ett tag, och jag vill verkligen välkomna er till familjelivet.
Men det här med att ha en nyfödd, är inte alls så roligt och härligt som alla påstår.
Jag hade också stor hjälp av familjeliv. Och jag led verkligen, dom första tre månaderna. Och det är okej. För sen blir allt jättebra och jättehärligt. Våga känn alla känslor!
Hoppas allt går bra för er.
Och ännu en gång, Grattis!

Magnus sa...

Tack! Det är verkligen en härlig känsla.
Dock faktiskt rätt jobbigt när jag som pappa inte alltid (för det mesta) kan trösta lillkillen utan bara mammas bröst som hjälper. Även om det redan gått endast tre dagar hoppas jag att den trenden vänder väldigt snart. För tror att både hon och killen behöver få i sig lite sömn. Tack en än gång. :)

Skicka en kommentar

Använder Blogger.