Nyheten sprider sig

12 mars 2011

Fördelen med att vara ute och resa är att man träffar vänner och bekanta man inte träffat på länge. I mitt fall gamla vänner och kollegor. Nu när vi, idag faktiskt, nått vecka 18 känns det mer säkert att kunna prata om detta med folk. Så några jag träffade vet nu om att jag ska bli pappa i augusti om allt vill sig väl.

Hade även ett litet samtal med min sambo om det blivande pappaskapet. Jag känner mig redo som attan och längtar verkligen. Min sambo, vilket jag anar är naturligt, känner inte bara glädje utan även en del oro. Det är trots allt hennes kropp som förändras och inte min. Mentalt genomför vid dock samma förändring. Så hon har lite svårt att tänka sig att jag bara kan känna glädje.

Visst finns det moment av oro över vad som komma skall. Kommer vi få ett barn som skriker hela tiden, kommer vi få ett friskt barn, kommer allt gå bra och kommer våra liv ändras totalt. Självklart ställer jag mig dessa frågor, men oavsett vad så får jag bara lyckliga känslor när jag tänker på augusti.

0 kommentarer: (+add yours?)

Skicka en kommentar

Använder Blogger.